BLOC DE L'ASSEMBLEA DE PROFESSORS DE L'IES LA TORRETA D'ELDA

dissabte, 18 de febrer de 2012

SOLIDARITAT AMB ELS ALUMNES AGREDITS A L'IES LLUÍS VIVES DE VALÈNCIAL'assemblea de professors de l'IES La Torreta d'Elda acorda denunciar la brutal repressió patida pels alumnes que es manifestaven contra les retallades davant de la porta de l'IES Lluís Vives de València. Acorda també solidaritzar-se amb les reivindicacions dels estudiants i manifestar-los el seu suport moral.
Així mateix, decidim reproduir la carta de la mare d'un dels alumnes agredits i detinguts, i alguns enllaços perquè pugueu tenir diverses versions dels fets succeïts.
NO MÉS AGRESSIONS!

Estimades companyes i companys,
us escric des del dolor d'una mare que no comprén el que està passant al nostre voltant. De la protesta pacífica d'uns alumnes modèlics en l'àmbit acadèmic, familiar i social, hem passat en qüestió d'hores a viure un autèntic infern. La meua filla i els seus companys han estat colpejats brutalment, multats i vexats. Només us demane que dediqueu uns minuts a veure alguns documents representatius del que passa als carrers de València.
Recorde quan als anys setanta he corregut davant els grisos. També recorde, als vuitanta, el 23-F a València amb els carrers ocupats pels tancs. El que ha passat aquesta setmana ha igualat en violència aquells fets execrables, amb la diferència que els nostres fills no coneixien, com nosaltres, la injustícia i la impotència de viure sota les ordres d'un estat totalitari.
La directora del Vives, en un comunicat a la ràdio, i en un intent de salvar les espatlles, ha informat que els alumnes de l'institut no estan relacionats amb els fets ocorreguts a les portes de l'edifici.
Ha dit que es tracta d'alumnes d'altres centres i alumnes universitaris. Us assegure que els alumnes que eixen a tots els vídeos són alumnes de l'IES Lluís Vives, encara que li pese a la directora.
Molts d'aquests alumnes porten el cos plens de blaüres, els rostres destrossats i els ànims per terra.

Moltes gràcies per dedicar-nos uns minuts.

http://www.lasextanoticias.com/videos/ver/seis_detenidos_en_valencia/557153

http://www.youtube.com/watch?v=lS8tY1si5Vw&feature=player_embedded

http://luisvives.edu.gva.es/mod/forum/discuss.php?d=141

http://periodismohumano.com/sociedad/educacion/protestas-por-la-actuacion-policial-contra-menores-en-valencia.html

Cap comentari:

Publica un comentari